duminică, 26 octombrie 2014

Fotograful de nunta – persoana care face ca momentele din ziua nuntii sa ramana vesnice



Pozele de nunta se fac odata in viata de accea aceste momente nu trebuie sa fie ratate. Spre deosebire de alte poze acestea nu mai pot fi refacute niciodata. Prin urmare trebuie sa ai in vedere ca atunci cand planifici nunta sa alegi si un fotograf profesionist Iasi. Aceasta sarcina este una dificila si trebuie sa o faceti cu cel putin 6 luni inainte de nunta deoarece fotografii buni pot fi ocupati cu alte evenimente. 


Cel mai usor mod de a gasii un fotograf de nunta Iasi este sa cauti pe internet deoarece orice fotograf care se respecta are un website de prezentare a serviciilor pe care le presteaza. Acest lucru este un avantaj deoarece vei putea obtine informatii despre un fotograf si vei putea poze realizate de el astfel dandu-ti seama de profesionalismul sau. Foarte important este sa te intalnesti cu fotograful inainte de semnarea contractului deoarece asa vei putea observa atiudinea si personalitatea acestuia. Aceste doua sunt importante deoarece acesta va petrece ceva timp cu tine si invitatii tai si acesta ar trebuii sa fie o persoana sociabila si comunicativa pentru a nu strica buna dispozitie.
Un fotograf profesionist Iasi trebuie sa stie de asemnea ca din albumul nuntii tale nu pot lipsii pozele de genul mirii cu familiile sau miiri cu prietenii. El trebuie sa fie tot timpul intre invitati si sa surprinda toate momentele importante ale nuntii. Stabileste inca de la inceput detaliile legate de pret cu fotograful pentru a nu te trezii ca trebuie sa platesti bani in plus la urma si cel mai important nu uita sa zambesti si sa te bucuri de nunta ta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu