duminică, 14 decembrie 2014

Zece intrebari pe care trebuie sa le pui celui mai bun fotograf de nunta din IasiLogodna este o perioada destul de agitata din viata cuiva. Insa odata ce ai stabilit liniile mari ale nuntii voastre, este bine sa incepi sa cauti un fotograf de nunta din Iasi. Ca sa te asiguri  ca totul va iesi perfect trebuie sa ai in vedere cateva aspecte. Eu ti-a, pregatit cateva intrebari la care fotograful de nunta din Iasi pe care il alegi trebuie sa raspunda perfect. Doar asa vei sti care este cel potrivit pentru tine.
a)      Prima intrebare pe care trebuie sa o adresezi este ce fel de stil de fotografie prefera : traditional, cu lumina naturala, artistica sau ilustrativ pentru este importanta. Daca stilul tau se potriveste cu al lui atunci va veti putea inteklege de minune inziua cea mare.
b)      A doua intrebaree importanta pentru cel mai bun fotograf de nunta din Iasi este cate nunti a mai fotografiat pana acum? In functie de experinta lui, te vei putea orienta mai bine.
c)       O alta chestiune importanta este daca a mai fotografiat in localul in care iti faci tu nunta. Daca da, inseamna ca are experienta cu localul si va sti care sunt cele mai bune poze si pozitii pentru cele mai bune fotografii.
d)      Este importanat de asemenea sa stii daca mai are si alte nunti in ziua in care este nunta ta. Nu vrei sa faci totul in graba, mai ales daca ai nevoie de fotograf toata noaptea.
e)      Isi asigura singur lumina? In cazul in care foloseste lumina artificiala, atunci va trebui sa isi asigure singuri iluminatoarele si panourile care sa-l ajute sa imortalizeze fotografii cat mai bune. Daca nu, va trebui sa il ajuti, impreuna cu managerul localului sa gasiti solutia optima.
f)       Un bun fotograf de nunta din Iasi iti va respecta dorintele si te va lasa sa hotarasti ce fel de fotografii vrei. Iti va da indicatii si sfaturi dar va fi de acord cu deciziile tale. Stim cu totii cat de inconfortabil este sa ti se spuna sa te misti  mai la dreapta, mai aplecat, mai zambitori, mai sus, mai jos, incat nu ai nevoie de asta in ziua nuntii tale.
g)      O alta intrebare cruciala este cate  ore va fi la nunta ta. In functie de tariful pe care il pratica, un fotograf de nunta din Iasi poate fi platit in functie de ore( daca are un pachet standard cu 3 ore, spre exemplu), sau pe toata durata nuntii.
h)      Un alt lucru important este daca poate trece peste acest pachet prestabilit? Ar fi de acord sa fie platit  pentru o ora-doua in plus, in cazul in care  il contractati pe o anumita perioada de timp, si nu pentru toto parcusul nuntii.
i)        De asemenea este important sa stii daca isi aduce un asistent sau mai multi. De obicei un bun fotograf de nunta din Iasi isi va aduce echipa de doi-trei oameni care sa-l ajute sa surprinda cele mai frumoase momente din mai  multe unghiuri. In plus, si acestia vor beneficia problabil de o masa calda, asa ca trebuie sa stii din timp sa informezi localul.
j)        Nu in ultimul rand, trebuie sa intrebi cam ce anume cuprinde pachetul lui. Un bun fotograf iti va pune la dispozitie undeva la 1300 de fotografii din care sa le alegi pe cele mai reusite si cu care sa formeze un album interesant.
Sper ca acum vei reusi sa contractezi cel mai bun fotograf de nunta din Iasi pentru a-I crea cele mai frumoase amintiri din Marea Zi!

Un comentariu: